Laat me je het verhaal vertellen van MUMSTER

Een jonge moeder die ideeën tot leven brengt

 

Zo’n twee jaar geleden begon ik met vloggen, geheel vrij, onbevangen, maar geen idee wat ik aan het doen was. Ik had wel grootste plannen en die wilde ik graag met de wereld delen. Ik was me toen alleen nog niet bewust van de zoektocht die het vloggen met zich mee zou brengen. Na het zien van de veelbesproken documentaire ‘The True Cost’, ontdekte ik namelijk dat ik helemaal niet bewust leefde. In plaats van mijn aandacht te besteden aan ‘het juiste’, was ik alleen maar gefocust op mijn eigen doelen, zonder te kijken naar de impact die mijn beslissingen hadden op mijn omgeving. Daarom besloot ik om het roer helemaal om te gooien en wilde ik anderen graag motiveren om hetzelfde te doen. Ik lanceerde een YouTube kanaal zodat ik mijn passie voor ideeën, film, mensen, verhalen en duurzame mode tot leven kon brengen.

 

Ik begon met vloggen op de manier die we allemaal kennen. Met succes, want na mijn eerste modevlog, werd ik al benaderd door een organisatie die mijn video’s graag wilde delen op hun website. Dit motiveerde mij in eerste instantie om door te gaan, maar al snel ontdekte ik dat de vlog-stijl niet bij me paste. Ik wilde er veel liever op uit om anderen te ontmoeten, zodat ik erachter kon komen hoe zij over duurzaamheid dachten. Ik wilde graag geïnspireerd en gemotiveerd worden door andermans verhalen, zodat ik ook hun verhalen met de wereld kon delen. Daarom besloot ik om gewapend met een camera en microfoon verslag te doen van de Fair Fashion Festivals.

 

Door deze reportages kreeg ik steeds meer verzoekjes van organisaties en kleine bedrijfjes om ook voor hun video’s te produceren. Ze hadden echt behoefte aan iemand die hun boodschap begreep en de kern van hun verhaal kon vastleggen, zodat zij hun visie op duurzaamheid konden verspreiden en daarmee verandering konden mogelijk maken. Vanaf dat moment wist ik het: Ik moet nu mijn eigen bedrijf starten! Dus op 10 februari 2016 was het zo ver: ik werd eigenaar van MUMSTER PRODUCTIONS. Nu, 1.5 jaar later, heb ik naast mijn dierbare Nederlandse klanten, inmiddels ook veel internationale klanten in mijn bestand, van Los Angeles tot New York en van Pakistan tot Italië. Zo heb ik onlangs ook in samenwerking met een Italiaanse kunstenaar, vol trots mijn eerste echte evenement georganiseerd in The Sugarfactory in Amsterdam: Paradox. Een evenement om iedereen te inspireren tot meer bewustwording met behulp van muziek, kunst, mode, spoken word en virtual reality. Het mooie van alles is, dat ik nog maar net begonnen ben. Tijdens mijn reis heb ik een enorm netwerk van influencers, organisaties, startups, concept stores, pop-up stores, artiesten, ontwerpers en muzikante opgebouwd en mijn netwerk groeit nog steeds, op dit moment heb ik een bereik van meer dan 15.000 volgers.

 

Voor mij en alle mensen in mijn netwerk geldt dat we mensen willen inspireren om bewustere keuzes te maken voor een betere wereld. Elke dag sta ik op met de gedachte dat deze geweldige reis nog steeds gaande is! Ik ben elke dag weer op zoek naar nieuwe manieren om mezelf en anderen te motiveren en te prikkelen. Ik schrijf artikelen, blogs, produceer video’s, geef lezingen, organiseer events en ik vervolg mijn zoektocht naar alles wat nodig is om hopelijk iedereen bewuster te maken van de wereld, mode, de weg naar succes, de maatschappij en natuurlijk zichzelf. Ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken met nieuwe, innovatieve en praktische manieren om bewuster te leven en hoop dat ik zo op een positieve manier verandering kan brengen.

 

Geloof jij in het idee van een bewustere wereld?

 

Laten we dat idee dan samen tot leven brengen! <3

 

LIEFS,
MUMSTER